Individuel 1:1 yogaforløb

 

Et 1:1 forløb er for dig, der gerne vil investere lidt ekstra i dig selv og din yoga, pilates og meditationspraksis.

Sammen skræddersyr vi et program med afsæt i din krop og dine ønsker, og vi aftaler løbende mødegangene.

1:1 er både for dig, der ønsker specifik yoga og pilates til gavn for fx ryggen, og dig der ønsker at komme godt i gang med en yoga og meditations hjemmepraksis.

Forløbet vil være en sammensætning af yoga, pilates og meditation samt andre funktionelle og specifikke øvelser, der kommer dig til gode.

1:1 træning


Personligt forløb – den første samtale og planlægning

 

Når du vælger at købe et 1:1 forløb hos Yoga Atelieret, skaber jeg et forløb med fokus på lige netop det, du ønsker hjælp til i din praksis.

Til denne første samtale laver vi sammen en plan for, hvad dit forløb skal have fokus på, med udgangspunkt i de behov og ønsker du og din krop har.

Denne samtale er en forudsætning for et fortsat forløb med fem klip.

Det kan være åndedrætstræning, meditation, mere bevægelsesfrihed i kroppen, at få mere styrke i kroppen eller andet som du oplever, at have brug for at arbejde med, med dig selv og din krop.

Det kan også være for dig, der ønsker at være alene og have mulighed for fleksible aftaler.

Efter denne samtale laver jeg en plan for dit forløb med fem klip. Du har altid mulighed for at tilkøbe flere klip efterfølgende.

 

 

 

Book din første samtale til 479 kr her

Læs mere om forløbet her.

Personligt forløb med fem klip

 

Hvis du ønsker 1:1 træning med fokus på et særligt område, som du måske oplever at have problemer med, så er det muligt at købe fem klip á 1 times varighed, hvor jeg tilrettelægger timerne ud fra dine behov, for at hjælpe dig til at få et bedre flow og større udbytte af din hjemmepraksis.

Vi finder i samarbejde datoer og tid for mødetidspunkterne.

På dit personlige forløb møder jeg dig der hvor du er, og tilrettelægger planen både med og uden udstyr, udfra dit ønske.

Jeg specialisere mig i at skabe forløb med fokus på FLOW. At du via møderne hos mig i studiet, og et program får opbygget en bedre kontakt til dine bevægelsesmønstre, og får sessioner, som du let kan gå til hjemme, med fokus på at skabe RO, BALANCE, NÆRVÆR og mere FRI bevægelse.

Når vi mødes i studiet har jeg nedskrevet dagens klasse som du får en kopi af, så du har klassen på skrift. Du er ligeledes velkommen til at filme klassen med din telefon, hvis du har brug for at gense flowet.

Inden du vælger de fem klip skal du komme til en første samtale, hvor vi lægger en plan for dit forløb og det program, der skal udarbejdes.

 

 

Køb dine 5 klip og program for 1999 kr her