Kristina er en skøn formidler og underviser. Hun er engageret, professionel og jeg har nydt alle de gange jeg har været til undervisning hos hende.

De varmeste anbefalinger herfra.

- Maria

Taknemmelighed 🙏🏻 1000 TAK for den skønneste retreat i Sverige Camilla og Kristina 💙

SÅÅ ærligt, nærværende og dejligt at I har så meget hjerte med i Jeres lederskab omkring hele opholdet. Fineste og mest autentiske sted I har spottet inde i skoven, med så meget sjæl, hygge og smuk natur …

JEG ER VILD MED DET 👌🏻 spot on på forventningerne og sikke dejlige damer, som valgte Jer, skoven og sig selv til denne weekend 💙 TAKNEMMELIG for hele oplevelsen 🇸🇪

- Retreat deltager

Fantastisk tur til Sverige fyldt med ro, nærvær, inspiration, yoga, pilates, selvforkælelse, søbad, saunagus, lækker mad og en masse skønne quinder.

Hovedet og krop har det skønt efter denne weekend. TAK!

- Retreat deltager

Det bedste jeg har gjort for mig selv længe😍

- Retreat deltager

Tusind tak for en fantastisk weekend. Tak til alle i skønne kvinder for denne oplevelse samme i Sverige, og hvad der er sket i skoven bliver i skoven 😂😉😘🌲

Sidder nu og reflektere over alle oplevelserne, over en kop kaffe( med komælk😉).

Er dejlig mat i kroppen men klar i hovede🙏🏻

Det er et Retreat som varmt kan anbefales ❤️🧘🏼‍♀️🙏🏻

- Retreat deltager

Med retreatet i Sverige får jeg den pause jeg har brug for til at kunne skrælle alle rollerne af mig og bare være MIG!

Det er angstprovokerende og frigørende! Det giver ro til at tårerne kan få frit løb, fokus til at vreden kan boble over, og dermed plads i mit sind til at lukke livsglæden og taknemligheden ind! Jeg er glad!

- Retreat deltager

Hvorfor jeg er kunde hos Kristina og KrisPilates og Yoga.

Jeg har prøvet rigtig meget forskellig yoga – forskellige stile indenfor yogaen såvel som forskellige undervisere både lokalt og nationalt.

Og det er jo en smagssag.

Men at møde en uformel, naturlig underviser, som ikke virker frelst, hverken kropsligt eller i sin væremåde, er vigtigt.

At øvelserne virker gennemtænkte og tilrettelagt og sammenhængende, er også vigtigt for mig.

Hos Kristina kan jeg også vælge, at skifte lidt iblandt de forskellige temaer, og på den måde, kan jeg mærke, hvad min krop har brug for, og vælge en session der passer til.

Det giver en variation, som jeg holder meget af og som gør, at jeg både er på faste hold og deltager i de enkeltstående klasser.

At Kristina nu OGSÅ er i Holbæk og underviser, er desuden et stort plus, fordi jeg sparer transporten fra Holbæk, og muliggør, at jeg laver yoga med den underviser, der passer bedst til mig med sin uformelle, naturlige og stadig veltilrettelagte facon, når børnene er til fritidsaktiviteter 😉. Totalt win-win.

- Kvinde 42 år

I er gode til at møde alle hvor de er og hvad de gerne vil have ud af det, så det er fint at der er plads til alle.

- Retreat deltager

Jeg følte mig velkommen og taget godt imod og nød at være i deres selskab som udstrålede ro.

- Retreat deltager

Det dejligst sted at møde roen til præcis den form for fordybelse, jeg havde allermest brug for. Små hytter rundt omkring i skoven, yoga, meditation samt walk ‘n talk coaching var for mig med til at skabe de bedste rammer for lidt selvrefleksion – Jeg kan varmt anbefale både stedet samt Camilla og Kristina, som på hver deres måde bidrog til en fantastisk fuldendt oplevelse.

- Retreat deltager

Jeg kan virkelig kun give mine bedste anbefalinger til dette retreat, som deltager fra nov 18. Stedet, jamen suk, bare stedet, der i skoven! Søen, salen, saunaen, sellerilassagnen, solskin, sokker, smil, stræk og selvomsorg uden forstyrrelser. Og så naturligvis den kompetente, rolige og trygge aura fra både Kristina og Camilla. Youg won’t regret! På nethinden har jeg mange skønne minder, billeder af forskellige små oplevelser, der emmer af ro, natur og plads til alle.
SIV

- SIV retreat deltager

Om du vælger drop-in seancer, workshops, et weekendretreat eller et fast ugentlig hold hos Kristina, kommer du hjem med muskler og sind afspændt af hendes fløjsbløde guidning og altid veltilrettelagte program. Hun er nærværende fra start til slut og det er tydeligt, at mærke hun brænder for at yde den bedste oplevelse til hver og én af deltagerne.

- Siv

I de seneste år har jeg været regelmæssigt til timer med egen-omsorg i det gule hus på næsset. Og jeg er ret sikker på at det er den primære årsag til at jeg er blevet markant bedre til at lytte til min krop, min sjæl og mit sind, og grunden til jeg hver uge kan magte en travl arbejdsuge uden at tage skade.

Und dig selv – din krop og din sjæl – tid til egen-omsorg. Og hvis du bruger tiden hos Kristina er den givet godt ud.

- LVA

Nyder hver eneste mandags træning i dit studie, din professionelle måde at undervise på og pladsen til vores forskellighed.
Kan mærke større smidighed, mindre spændinger i kroppen og i den grad et boost til humøret og selvforkælelse.
Et skønt sammenhold, da vi er få på hver hold. Plads til både at sige fra, fejle og i den grad at grine sammen under hver eneste træning.
Tak for dig Kristina.

- Pernille

Kristina kan noget ganske særligt – blandt andet skabe et trygt rum, hvor tiden står stille, og det eneste jeg skal koncentrere mig om er egen-omsorg.

Og studiet er fyldt med lækre sager, der lokker shopping-genet.

- Luise

Jeg er kommet hos Kristina stort set siden hun startede Krispilates. Jeg kan slet ikke undvære min ugentlige træning, for det gør HELE min krop stærk og smidig og det giver mig en følelse af at få “samling” på min krop.

Kristina er en skøn underviser. Hun er nærværende, opmærksom og har en fantastisk kropsforståelse, så man føler sig tryg – selv i de mærkeligste øvelser.

- Line Kruuse

Kompetent, effektivt og venligt på samme tid!

Jeg har valgt at gå til YogaPilates hos Kristina, fordi jeg gerne vil have træning, som virker både styrkende og smidiggørende. Det får jeg hos Kristina i hendes dejlige studio på Tuse Næs. Det at vi kun er  6-8 personer på holdet gør at det udover er meget hyggeligt også er tid til personlig vejledning i øvelserne.

- Bodil Islann, Holbæk

Pilates er balsam for krop og sjæl! Jeg er dybt afhængig af mine ugentlige besøg hos Kristina. Selv om hun ser blid ud, går man hjem med skønt ømme muskler, og man er altid smidigere og mere bøjelig, end da man kom. Samtidig er Kristinas pilates eminent som total afslapning for hjernen, så det er i sandhed win-win!

- Mette Katrine Wallin

Jeg vil gerne sige TAK for dig, og for din måde at være opmærksom og formidle din viden videre på. Det er en gave..
Du formår at skabe rammerne så jeg kan finde ind i kernen af mig , og finde netop ro.

Jeg var vild med dine guidede meditationer og specielt også med dine kærlige påmindelser ♥️
Jeg håber, at du vil lave mange flere af disse DybRo forløb og også gerne drop in klasser!

- L.W.

Retreat i Skoven!

Skøn Weekend, dejlige mennesker omkring mig i de smukkeste rammer dybt inde i den svenske skov.

Taknemmelig for at være en del af denne dejlige oplevelse. TAK!

Nærvær, hjertevarme, empati, grin, hygge, tryghed – alt pakket ind og foldet ud af Kristina og Camilla… Vild med at “skoven kaldte” på mig.

- Retreat deltager

Retreat i skoven ♥️
Skøn weekend, dejlige mennesker omkring mig i de smukkeste rammer dybt inde i den svenske skov.
Taknemmelig for at være en del af denne dejlige oplevelse. TAK 🙏🏻
Nærvær, hjertevarme, empati, grin, hygge, tryghed – alt pakket ind og foldet ud af Kristina Petersen og Camilla Elise Hansen.
…. vild med at “skoven kaldte” på mig.

- Retreat deltager

Tak til jer, Kristina og Camilla, som begge har lagt så mange resourcer i denne fantastiske weekend🙏🏼 Kan mærke det kommer fra jeres ❤️ begge to🙏🏼
I giver os alle så meget smukt med hjem💖🍁🍂😘

Tusind tak for jer skønne kvinder, gode grin😀nærvær, og tillid🙏🏼💖

Kroppen er dejlig sundt træt 🧘🏽‍♀️🧘🏼‍♂️ og hovedet er fyldt med gode tanker, god energi, og skønne oplevelser fra Skoven i Sverige 🙏🏻🍁🍄🍂

Et Retreat som jeg i den grad vil anbefale❤️

- Retreat deltager

Dejlig oplevelse! Selv-forkælelse for krop og sind!

I Skovens “larmende ro” får tankerne plads. Kan klart anbefales.

Kærlig hilsen Anne Sofie

- Retreat deltager

Tak for en skøn weekend! ❤️❤️

Min krop er træt på den gode måde og jeg har sovet fantastisk lige siden. Vi har grint, reflekteret, brugt vores krop, hygget, spist god (sund) mad – det har bare været SÅ godt.

Kristina og Camilla – I er fantastiske ❤️😘 En retreat med jer (og alle de andre dejlige kvinder) kan varmt anbefales (selvom vandet var koldt😂) Kærligste hilsner, Christin 2019.

- Christin Retreat deltager

Kender du det når du ved noget og BARE MÅ dele det med alle så de også kan få den viden og nyde det lige så meget som dig?

Sådan har jeg det med KrisPilates og Yoga – faktisk er det Kristina som er hele perlen i det. Det at lave hvad enten det er yoga, pilates, bindevævsbooster osv osv, så er det bare GODT!

Hver gang jeg har været hos Kristina på Tuse Næs, nærmere Løserupvej 21 – ja så er der balance, glæde og ro i min krop og sind.

I en tid hvor livet væltede mig bagover, hjalp KrisPilates og Yoga mig op igen – nu glæder jeg min krop og mit sind hver gang jeg deltager og priser mig lykkelig fordi jeg kan.

- Gitte

Dejligt med vekslen mellem hoved og krop arbejde.

- Retreat deltager

Det var et fantastisk sted der var blevet lejet, som indbød til ro og selvindsigt. Opholdet forandrede simpelthen mit liv og har givet mig ro og accept af mit liv som det ser ud nu. Jeg vil af hele mit hjerte sige tusind tak for opholdet. <3

- Retreat deltager

Synes det var super og jeg var rigtig glad for at I lagde programmet ud, som et tilbud så jeg kunne skabe min egen tid til refleksion uden at jeg følte, jeg gik glip af noget 😉

I er begge nogle skønne piger og jeg er helt sikkert interesseret i at deltage en anden god gang 😀

- Retreat deltager

Jeg kan mærke verden!
– Og jeg er evig taknemmelig…
Jeg var sygemeldt, udbrændt og møgelendig, da jeg første gang sad I Kristinas hyggelige køkken. Efter ærlige samtaler og små korte træningsvideoer, opstod magien og jeg begyndte at mærke…
I dag 2 år efter, træner jeg 2 gange om ugen, i studiet hos Kristina.
Jeg betragter hendes skønne studie som et åndehul.
Mega-mig-luksus.
Kristina præsenterede mig for en hel ny verden. En verden hvor balance, dynamik, nærvær, tålmodighed og venlighed er de vigtigste byggesten.
Kristina har hjulpet mig til at åbne for den kanal, der forbinder min krop med mit hoved.
Kristina har lært mig at mærke verden.
TAK!

- R.

Kris pilates er et dejligt sted med god stemning i klasserne, og Kristina udstråler positivitet og engagement. Udover at pilates træningen hjælper godt på min ømme skulder og nakke, så giver det styrke og smidighed til hele kroppen, der føles “styrket men let” efter en træning.

- Mette Grønlund

Jeg er meget glad for pilates-timerne hos Kristina.
Jeg synes, at øvelserne, som jeg opfatter som langsom styrketræning, giver mig en bevægelighed og en styrke, som hjælper mig i hverdagen.
Kristina er rigtig god til at variere øvelserne hver gang, og fra gang til gang, og det bliver aldrig kedeligt.
Og, øvelserne afhjælper mine computer-belastede skuldre, og holder mig smertefri.

- Mette K

De forskellige muskelgrupper er blevet arbejdet igennem i et flow samtidig med at min smidighed og stabilitet er blevet øget. Man får den “gode ømhed” uden at blive overbelastet. Jeg er vild med det!

- Kvinde 43

Kristinas pilatestræning giver mig fantastisk meget velvære, energi og styrke i krop og sjæl.

- Tanja

Kristinas timer er for mig et frirum i den travle hverdag. Det er et sted hvor jeg i fantastiske rammer og med kompetent vejledning får kontakt med krop og sind og hvor jeg efter en endt time forlader stedet med en følelse af velvære og ro.

- Tove

Jeg har deltaget hos KrisPilates siden opstarten i januar 2015. På det tidspunkt var jeg sygemeldt med stress.
En rigtig god kur mod stress er moderat motion samt afspænding, så dermed er Pilates den ultimative kur.
Det meditative element i træningen, fokus på at udnytte sit naturlige åndedræt, samt det sociale samvær var sand sukker for sjælen for mig i en svær tid. Rent fysiologisk døjede jeg med nakkespændinger med efterfølgende migræne anfald og lændeproblemer. Dette er jeg med øget mobilitet og styrke blevet kvit så også min krop trives bedre end før. De forskellige muskelgrupper er blevet arbejdet igennem i et flow samtidig med at min smidighed og stabilitet er blevet øget. Man får den “gode ømhed” uden at blive overbelastet.
Jeg vil klart anbefale Pilates til alle, som kender til at have en travl hverdag, hvor der sjældent er tid til bare at …stå…

- Karen Lundquist